Новини

Майданівці пояснили, з ким воює Україна і за що померли закарпатці

Сьогодні, 19 червня, під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі представники Громадського конвенту ужгородського Євромайдану пояснили, з ким воює Україна та за що померли закарпатські військовослужбовці.

«Наразі маємо не АТО, а війну. Це війна не з Путіним, а з московським імперіалізмом», – вважає представник Громадського конвенту Євромайдану Павло Гомонай.  

«Метою цієї війни є дніпропетровські ракети, харківські такни, одеські порти. Маємо справу з видом суспільного зла. Якщо ми маємо можливість абстрагуватися, то все одно не треба відмежовуватися від подій в Україні», – каже активіст.  

Щодо того, за кого загинули та воюють закарпатські військові Павло Гомонай зазначив: «Хлопці воюють за нашу землю, за Закарпаття. Ті, які загинули, загинули за Закарпаття.  Подивіться, як виглядає Слов’янськ і Краматорськ, ми не хочемо, щоб так виглядав Ужгород. Не потрібно чекати, поки ворог прийде сюди»,   – додав активіст.  

Comments
міша (не перевірено)

Павле. а хто до нас прийде?чого нам дивитися?нехай майданівці і ви разом з ними ідіть і воюйте -самі кашу заварили самі і ..... а хлопці наші нехай порвертаються додому бо майжеп скоро від вас треба буде боронити наше Закарпаття

чт, 19/06/2014 - 15:43 Постійне посилання
Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.