сб, 14/01/2012 - 19:11 Коментувати Фоторепортаж Олександра ПоповичаБограч-гуляш. Солонина печена. Солонина з перцем. Картопля печена. Ковбаски. Гурка. Шашлик. Горіхи. Сир. Соленики. Перепілки печені. Свиня-монгодиця на рожні... Далі буде. Гість Іван (не перевірено) Одне із кращих вин було у Одне із кращих вин було у винороба п.Гліби Р.В.с.Бобовище. Відповісти сб, 14/01/2012 - 21:24 Постійне посилання Кум (не перевірено) Так би і з"їв оце все! Так би і з"їв оце все! Відповісти сб, 14/01/2012 - 21:40 Постійне посилання Коментувати Ваше ім'я Електронна пошта Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу. Тема Comment Про текстові формати Comment Дозволені теґи HTML: <em> <strong> <cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> Рядки й абзаци переносяться автоматично. Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання. Зберегти
Гість Іван (не перевірено) Одне із кращих вин було у Одне із кращих вин було у винороба п.Гліби Р.В.с.Бобовище. Відповісти сб, 14/01/2012 - 21:24 Постійне посилання
Кум (не перевірено) Так би і з"їв оце все! Так би і з"їв оце все! Відповісти сб, 14/01/2012 - 21:40 Постійне посилання
Одне із кращих вин було у
Одне із кращих вин було у винороба п.Гліби Р.В.с.Бобовище.
Так би і з"їв оце все!
Так би і з"їв оце все!