Закарпатських журналістів запрошують на конкурс «Срібне перо»

Закарпатських журналістів запрошують взяти участь у десятому ювілейному Міжнародному відкритому творчому конкурсні «Срібне перо», який нещодавно оголосив про набір робіт.

Це унікальний конкурс, який дозволяє змагатися у різних номінаціях журналістам газет, радіо, телебачення, інформаційних агентств, інших ЗМІ, незалежно від їх формату, форми власності, концепції видань. Головний критерій - професіоналізм. Цілі конкурсу - підняття авторитету засобів масової інформації у суспільстві, підвищення професійної майстерності журналістів.

Конкурс "Срібне перо» заснований у 1998 році Національною спілкою журналістів України, Кримською республіканською організацією Спілки журналістів України. Журналісти, які доходять до заключного етапу конкурсу, отримують можливість познайомитися з життям міст і районів автономної республіки, зустрітися з їх керівниками, представниками ділової та культурної еліти.

Як повідомили сайту Zaholovok.com.ua у Кримському прес-клубі, заключний етап конкурсу «Срібне перо» організатори планують провести у Судаку 15-17 грудня до 1800-річчя міста.
Довідка Zaholovok.com.ua:
У 1998 році участь у конкурсі «Срібне перо» взяло 20 видань та редакцій, у 1999 році кількість учасників подвоїлося, у 2000 році на конкурсі представили більше 50, а в 2004 - більше 300 творчих робіт журналістів друкованих та аудіовізуальних засобів масової інформації. У 2006 році журі розглядало вже понад 700 матеріалів. З третього конкурсу участь у ньому взяли представники інших регіонів України. Конкурс  А в 2004 році серед учасників конкурсу були не лише українські журналісти, а й журналісти Росії, Білорусі, Польщі, Молдавії. З тих пір конкурс "Срібне перо" став Міжнародним відкритим творчим конкурсом журналістів.
Умови конкурсу можна переглянути на сайті Кримського прес-клубу: crimea.cure.org.ua.

Loading...

Додати новий коментар

Вміст цього поля є приватним і не буде показаний.
CAPTCHA
Питання для відсіювання автоматичного коментування.
Введіть відповідь на питання
Loading...