Відомий кондитер Валентин Штефаньо продовжив свою щорічну традицію і на цей раз зробив та презентував солодку великодню писанку Ужгорода-2024. Про це повідомив Федір Шандор у Фейсбук в неділю, 7 квітня.
Як повідомляється, виріб виготовлений з відбірного чорного шоколаду. Ним можна помилуватися в кондитерській за адресою площа Петефі, 18.
Торік смаколик був виготовлений у патріотичному стилі з карамельними синьо-жовтими стрічками.
Нагадаємо, в Ужгороді до Великодня випустили партію медових пряників із різними смаками. Випічку можна вибрати на будь-який смак: з мигдалем у молочному шоколаді, з фундуком у молочному шоколаді та з горіхами й родзинками з додаванням натурального меду.
Оперативні та перевірені новини – на нашому Telegram-каналі.