Новини

В Ужгороді знову презентують вишуканий десерт Крокембуш

Завтра, 27 березня, відбудеться  чергова презентація-дегустація вишуканого десерту Крокембуш у виконанні відомого кондитера Валентина Штефаньо. Цього разу кондитер обіцяє здивувати учасників незвичним тортом Крокембуш з оригінальним наповненням.

В Ужгороді продовжується проект світських заходів-дегустацій вишуканого десерту Крокембуш у виконанні відомого кондитера Валентина Штефаньо. До слова, йдеться про улюблений десерт короля Франції Людовика XIV.

Як анонсувалося на початку року, щомісяця в Ужгороді відбуватимуться неймовірно солодкі акції, які мають на меті відтворити забуті смаки для закарпатців. Перша з них відбулася у старовинній будівлі в історичному центрі міста - у кімнаті із захоплюючою панорамою на старий жупанат (нині - художній музей), в якій свого часу творив видатний закарпатський художник Гаврило Глюк та збиралася місцева богема. Сьогодні у цьому приміщенні розташований відомий журналістський центр - Ужгородський прес-клуб.

Наступна презентація відбулася  27 лютого, у середньовічній атмосфері — найдавнішій будівлі Ужгорода, історично пов’язаній з династіями Другетів та Берчені.

Третя презентація відбудеться 27 березня у приміщенні Закарпатського обласного художнього музею ім.Йосипа Бокшая. Вхід — за запрошеннями.

Традиційно, 3 статусні дами отримають право першими продегустувати новий різновид десерту Крокембуш. Якщо минулого разу профітролі (карамелізовані булочки) були розташовані у формі конуса та були наповнені праліне, то цього разу сюрпризом стане і форма, і смак десерту, а також саме оформлення торту Крокембуш.

Comments Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.