Новини

Сьогодні в Ужгороді подаватимуть печінку моржа та морську корову

А ще білу куріпку, гагару, оленячий сир та північний мох.

І для цього не треба бігати вишуканими ресторанами, достатньо відвідати кухню волонтерів Руху підтримки закарпатських волонтерів, яка два дні діятиме на «Ужгородській палачінті» у Бордоському парку. 
Сьогодні креативності волонтерів можуть позаздрити столичні ресторатори та очільники Канівських клубів. Над меню «Ведмежого острову» працювали світлі голови найвідчайдушніших господинь-волонтерок, і різноманіття в меню просто вражає уяву. Тут ви знайдете млинці з: «Із м’ясом морської корови», «Із м’ясом білої куріпки», «Із печінкою моржа», «Із оленячим сиром» та багато інших. Запити усе можна «Льодовитим океаном», «Полярною зіркою» та іншими напоями. А на останок вас чекає «Повний песець» :)
Гроші, зароблені під час заходу, будуть спрямовані на потреби 15 ОГПБ.
 Зацікавили рецепти, сподобалася креативність? Тоді тисніть лайк, поширюйте, кличте друзів та кумів смс-ками, відправляйте поштових голубів, збирайтесь і йдіть на «Ужгородську палачінту». 
P.S.: у процесі приготування страв, ніхто з тварин Півночі не постраждав :)

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.