Новини

На Іршавщині врятували жінку з дитиною від пожежі

13 січня о 03:05 до оперативно-рятувальної служби Іршавського району надійшло повідомлення про пожежу в квартирі двоповерхового житлового будинку. Загорання в квартирі виявила сусідка, що мешкає на другому поверсі, яка серед ночі прокинулася через відчуття диму. Жінка негайно почала викликати рятувальників. 

Коли працівники ДСНС прибули на місце події, сходова клітина на першому поверсі майже повністю була заповнена димом а вхідні двері в квартиру охоплені вогнем.

Жінка з дитиною, які на той час мешкали у квартирі, вибігли на балкон. Оскільки висота до землі була досить значною, змоги спуститися самотужки, та й ще з двохрічною дитиною на руках, у неї не було. Довелося чекати рятувальників.

Не гаючи ні хвилини, бійці чергового відділення 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини на чолі з командиром Василем Суханом встановили трьохколінну драбину та зняли з балкону 24-річну жінку та її дворічну донечку. 

Врятовані ще не встигли сильно надихатися чадного газу. Після надання їм першої долікарської допомоги від подальшої госпіталізації відмовились. 

Ліквідовано загорання о 03:47. В результаті пожежі знищено вхідні двері та закопчено стіни. Причиною пожежі ймовірно стало коротке замкнення електропроводки, - повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.