На «Ужгородській палачінті» визначили найсмачніший млинець

На «Ужгородській палачінті» визначили найсмачніший млинець

На фестивалі «Ужгородська палачінта» визначили найсмачніший млинець Закарпаття. Одинадцять команд-учасниць запропонували поважному журі у складі туризмознавця Федора Шандора, кондитера-шоколатьє Валентина Штефаньо та фіналіста ТВ-шоу «МайстерШеф» Володимира Троцького оцінити свої млинці.

За підсумком фахової дегустації перемогу отримала команда «Гриль Чемпіонс», які запропонували унікальний закарпатський млинець із шовдарем, рулькою, в′яленими помідорами у вершковому соусі.

«Дуже переживали, бо хоч і не вперше тут змагаємося, але все одно хвилюємося, адже і суперники сильні, і журі професійне. Запропонували цього року млинець із закарпатською начинкою за власним рецептом. Раді, що сподобалося, і сподіваємося, що й гостям нашої локації смакуватимуть наші страви», – зазначив шеф-кухар команди-переможниці Георгій Михалько.

Зауважимо, що «Гриль Чемпіонс» вже мають золоту палачінтовку 2015 року і нагороду «Приз глядацьких симпатій». Цього ж року головний приз фестивалю змінився й став ще більш солідним і вагомим. Окрім гастрономічного змагання і повсюдної дегустації фестивальної кухні, на святі виступали творчі колективи Ужгорода, гості брали участь у спортивних змаганнях, а найсміливіші підкорювали стовп із подарунками. Але наймасовішою все ж видалася фотосесія з Володимиром Троцьким. Кілька сотень фото із зірковим гостем біля спеціальної фотозони «Ужгородської палачінти» вже заповнили соціальні мережі.

Loading...

Додати новий коментар

Вміст цього поля є приватним і не буде показаний.
CAPTCHA
Питання для відсіювання автоматичного коментування.
Введіть відповідь на питання