Новини

На Закарпатті зменшилось виробництво м'яса свиней

На Закарпатті зменшилось виробництво м'яса свиней свіжого чи охолодженого, борошна, вина виноградного, коньяку. Поряд із цим зросло виробництво води натуральної мінеральної газованої, ковбасних виробів, шоколадних цукерок. Про це повідомляють з управління аналізу статистичних даних Закарпатської області.

У 2017р. спад виробництва до попереднього року склав 7,3%. Скорочено виробництво свинини свіжої чи охолодженої – туш, напівтуш, овочів (крім картоплі), фруктів, горіхів, грибів та іншої їстівної частини рослин, приготованих чи консервованих з доданням оцту чи оцтової кислоти, борошна, виноградного вина, коньяку, кормів готових для тварин, що утримуються на фермі.

У минулому році підприємствами харчової промисловості реалізовано продукції на суму 1785,2 млн.грн, що становить 8,0% загальнообласного промислового обсягу.

На підприємствах з виробництва харчових продуктів та напоїв у січні–серпні 2018р. індекс промислової продукції,, порівняно з відповідним періодом минулого року склав 91,3%. Зменшено виробництво м'яса свиней свіжого чи охолодженого, борошна, вина виноградного, коньяку. Поряд із цим зросло виробництво води натуральної мінеральної газованої, ковбасних виробів, шоколадних цукерок.

Протягом січня–серпня п.р. підприємствами харчової промисловості реалізовано промислової продукції (робіт, послуг) на суму 1039,2 млн.грн. У структурі реалізації 62,3% належить підприємствам з виробництва напоїв (вин, пива, мінеральних вод, алкогольних напоїв), 17,1% – з виробництва м’яса та м’ясних продуктів, 6,9% – з перероблення та консервування фруктів і овочів.

Начальник управління аналізу статистичних даних Ірина Панчук

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.