Новини

У Погорєлова вимагають півмільйона доларів за посаду, - син мера

Син мера Ужгорода Віктора Погорєлова Андрій Погорєлов заявляє, що йому телефонують з пропозицією, щоб батько пішов у відставку або заплатив півмільйона доларів. Інформацію про це чоловік поширив у соцмережах.

Подаємо текст звернення:

"Ужгородці! 
Як ви вже знаєте, вчора вдень до мого батька лунали погрози. Ввечері в його будинок кинули гранату.

Сьогодні мені почали телефонувати, щоб батько пішов у відставку або заплатив – абсурд – 500 000 доларів за гарантію безпеки нашої родини.

Ужгородці, чи саме на такий результат тих змін, які проходять в країні ми очікували? Чи з саме з такими людьми хочемо будувати майбутнє, завтрашній день нашого міста?

Під прапором революції, негідники вирішують “питання” та заробляють гроші.

Батько готовий піти з посади, але це питання мають вирішувати не політикани і не бізнесмени “від влади”. І не через залякування.

А тим, хто залякує нашу родину обіцяю: якщо хтось постраждає, відповідь буде адекватною".

Comments
гость (не перевірено)

я думаю не тiльки погорелов мае вiддати народу грошi. в мiстi назбираеться сотнi таких хто крав конкретно в великих розмiрах. наприклад оцiнити вiллу в якiй проживае, i хай покаже своi доходи. от вам i вкраденi грошi найшлися... з одного ужгорода таким способом мiльярд назбираеся

нд, 23/02/2014 - 20:12 Постійне посилання
Інсайдер (не перевірено)

Як оголошено погореловим - 27-го відбудеться сесія міськради.
пр + єц + пара колишніх партійців батьківщини змовилися створити коаліційно-корупційну більшість.
Корупціонера івана волошина призначать секретарем ради (читай: смотрящім за погореловим), всі інші залишаться на своїх місцях і будуть далі дерибанити землі і бюджет. На Майдан начхали.
В опозиції до мера залишається Буланов і частина Батьківщини на чолі з Шафарем (тому про нього розпускають сморід єцовські ЗМІ).

нд, 23/02/2014 - 21:50 Постійне посилання
Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.