Новини

Чопські прикордонники заготовили 4 тонни консервації, 2 тонни компотів та провели Свято врожаю

Прикордонники Чопського загону заготовили близько 4 тонн консервації, понад 2 тонни компотів, а також 20 тонн вирощених овочів та провели свято врожаю. 
Як повідомив начальник прес-служби  Чопського прикордонного загону старший лейтенант Сергій  Бровко, загалом прикордонники виробили продукції на суму понад 249 тисяч гривень. 
А для участі у святі врожаю до управління прикордонного загону прибули начальники відділів прикордонної служби Великоберезнянського, Перечинського та Ужгородського районів.
До свята також були  запрошені ветерани Чопського прикордонного загону на чолі з Головою ветеранської організації міста Чоп Віктором Корягіним.
Одягнувшись у національні костюми, прикордонники  представили свої смачні експозиції - на столах красувалися запечені та копчені м’ясні вироби, риба, випічка  і солодощі.
Як голова комісії, оцінював підготовку учасників свята начальник Чопського прикордонного загону підполковник Аркадій Кошонько.  
За результатами проведеного заходу перше місце вибороли прикордонники відділу прикордонної служби «Ужгород», друге місце посів персонал відділу «Великий Березний», а третє місце дісталося управлінню прикордонного загону. 
Начальник Чопського прикордонного загону побажав учасникам свята і надалі підтримувати такі традиції, адже головною метою цього заходу є сприяння подальшому розвитку підсобних господарств, збільшення кількості напрямів їх діяльності, що сприяє додатковому забезпеченню харчування персоналу і, як наслідок, економії бюджетних коштів.
Цьогоріч прикордонники Чопського загону виконали план розвитку підсобного господарства на 139 %. 
Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.