Новини

Романтична вечеря для двох

 Романтична вечеря для двох…

Навесні кожна дівчина, жінка мріє про щось своє. Та часто об’єднує ці мрії одна спільна – романтична вечеря для двох.

Як правило, таку вечерю прекрасна половина уявляє приблизно однаково: усамітнене затишне місце, спокійна романтична музика про кохання, свічки, трояндові пелюстки, солодощі, келихи з ароматним напоєм.

Схожу картинку намагаються відтворити чоловіки, щоб висловити свої почуття коханій, вразити Її власною увагою, створити святковий настрій.

Однак, буває, що результат такої вечірки розчаровує її учасників.

Для того аби розкрити секрет успіху «романтичної вечері для двох» слід звернутися до психологічних особливостей чоловіків і жінок.

Так, жінка почувається безпечно, здатна емоційно розслабитись, стає довірливою, коли світло приглушене і є «живий» вогонь (архетип сімейного вогнища). Запах і смак шоколаду викликає відчуття щастя, задоволення, спокійна музика дозволяє зосередитись на собі і партнері. Виникає відчуття, що в світі є тільки Він і Вона.

Чоловік при такій обстановці може хіба що мужньо «триматися» аби досягти бажаного результату для себе. Так, тиха, спокійна музика фізично розслабляє чоловіка. Приглушене світло викликає імпульси до сну. Ну а якщо ви ситно повечеряєте – через годинку-півтора ваш кавалер має всі шанси мирно заснути, почуваючись щасливим завдяки шоколадному аромату.

Отож, запитайте себе про власні очікування від омріяної вечірки. Бажаєте емоційно відпочити – вам на «романтичну вечерю для двох». Маєте інші плани – поміркуйте про «чоловічі» вподобання: гучну музику, яскраве світло, жодних троянд і шоколаду.

Пам’ятайте, що чоловіки і жінки різні: в своїх вподобаннях, поглядах на почуття і «романтичну вечерю для двох».

Про стосунки читайте на сайті www.bratasyuk.com

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.