Новини

«Красія» краще, ніж «Буковель», - Олександр Ледида

Губернатор Закарпаття стверджує, що такими трасами, як на Красії, не може похвалитися ні Буковель, ні Драгобрат.

Вчора, 3 січня, голова Закарпастької ОДА Олександр Ледида особисто перевірив лижні траси Красії, що на Великоберезнянщині.

 Губернатор Закарпаття  зауважив, що для відпочивальників стало набагато комфортніше, адже з’явилася нова стоянка для автомобілів, і тепер є де залишити свої транспортні засоби на час відпочинку, також значно покращилася якість харчування: «Взагалі такого рівня траси, як на Красії, немає ніде в Україні. Трасою довжиною майже 3,5 кілометра не можуть похвалитись ні Буковель, ні Драгобрат, ні Подобовець. До того ж сюди дуже зручно добиратися – всього сотня кілометрів від обласного центру. Сьогодні зустрічалися з інвесторами  - обговорювали питання розвитку літнього туризму на Красії», - розповів Олександр Ледида.

За словами генерального директора гірськолижного спортивно-оздоровчого комплексу «Красія» Георгія Климентовського, спуски гори постійно контролюють 12 професійних рятувальників, котрі перед початком сезону пройшли спеціальне навчання. Загалом, до сезону 2012-2013 суттєво оновили інфраструктуру: «Уже влітку ми працювали над якістю трас. Також додатково побудували ще один ресторан, баню, розширили готель, відкрили різні розважальні заклади, тренажерний зал».
 На гірськолижній базі цьогоріч працює 18 інструкторів. Всього ж кількадесят осіб персоналу забезпечують роботу пунктів прокату гірськолижного спорядження, роботу витягів, і, що найголовніше - дбають про безпеку відпочивальників.

Один із найпотужніших комплексів зимового відпочинку області вже з грудня готовий приймати відпочивальників.

 Цьогоріч на базі «Красія» у зимовий період відбудеться кілька українських та міжнародних чемпіонатів із лижного спорту та сноубордингу, - повідомили у прес-центрі Закарпатської ОДА.

 

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.