Завтра в ужгородському скансені проведуть дегустацію у 200-річній корчмі

19 травня об 11.00, в рамках Дня музеїв асоціація еко-виробників «Смак Українських Карпат» запрошує журналістів на смачну дегустацію:

- дегустація закарпатських сирів, салямі, лекварів, медів, від відомих закарпатських крафтових еко-виробників

- вперше місце дегустації -- старовинна 200-річна закарпатська корчма

- поруч з корчмою працюватиме 300-річна кузня

Вперше буде проходити дегустація нового сиру від Селиської сироварні- Менчул.

Місце: Музей-скансен, Ужгород

Loading...

Додати новий коментар

Вміст цього поля є приватним і не буде показаний.
CAPTCHA
Питання для відсіювання автоматичного коментування.
Введіть відповідь на питання