
Закарпатські кондитери продовжують дивувати своїми талантами.
Так, Валентин Штефаньо цьогоріч виконав шоколадну ялинку із золотих кульок, огорнену шоколадом.
Наготував шоколатьє і авторських шоколадних композицій.
Кондитерський дім Бондаренко підготував свою шоколадну скульптуру за індивідуальним баченням та ескізом замовника. Це височенна гора з біблійними персонажами та подіями, метр п'ятдесять заввишки з шоколаду та пастилажу. Біля двох тижднів над нею працювала команда шоколатьє на чолі зі Дубиш Людмилою.
Відомий мукачівський кондитер Ігор Заріцький витратив на свою ялинку 56 кг білого шоколаду з повітряним рисом. У результаті отримав 2метра 48 см висоти і витратив 2 доби кропіткої роботи.
Новини інших ЗМІ