Новини

Закарпатські кондитери зустрічають Новий Рік шоколадними ялинками. ФОТО

Закарпатські кондитери продовжують дивувати своїми талантами.


Так, Валентин Штефаньо цьогоріч виконав шоколадну ялинку із золотих кульок, огорнену шоколадом. 

Наготував шоколатьє і авторських шоколадних композицій. 



Кондитерський дім Бондаренко  підготував свою шоколадну скульптуру за індивідуальним баченням та ескізом замовника. Це височенна гора з біблійними персонажами та подіями, метр п'ятдесять заввишки з шоколаду та пастилажу. Біля двох тижднів над нею працювала команда шоколатьє  на чолі зі Дубиш Людмилою. 

Відомий мукачівський кондитер Ігор Заріцький витратив на свою ялинку 56 кг білого шоколаду з повітряним рисом. У результаті отримав 2метра 48 см висоти і витратив 2 доби кропіткої роботи.

Новини інших ЗМІ
Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.