Ужгородські студенти у Словаччині вчилися, як організовувати міжнародні кулінарні заходи

Ужгородські студенти у Словаччині вчилися, як організовувати міжнародні кулінарні заходи

У м. Земплінська Шірава (Словаччина)  в готелі “Меркур” відбувся  міжнародний професійно-дегустаційний конкурс вин. Участь брали винороби  Угорщини, Словаччини, Грузії, України та Польщі. Організатор конкурсу - Akadémia odborného vzdelávania Merkúr, n.o. Ing. Ján Brecko. Керівник академії запросив в якості гостів викладачів та студентів двох навчальних закладів - Ужгородського торговельно-економічного коледжу та Ужгородського торговельного-економічного інституту КНТЕУ.

Молодь та викладачі

нашого міста мали змогу спостерігати як проходять кулінарні заходи міжнародного рівня та навчатися їх організації. 

Студенти Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ спеціальностей «Виробництво харчової продукції» та «Харчові технології»  Аліна Шован, Анна Гівчак, Станіслав  Куца, Владіслав  Данко  мали змогу також показати гостям заходу свої професійні вміння та навички, які отримали в коледжі. Вони достойно і на належному рівні демонстрували фахову майстерність з приготування страв на грилі, готували стейки, шашлик та закуски з лавашем. Гості конкурсу відмітили високий професіоналізм української молоді, а також юнаки та дівчата отримали запрошення пройти в цьому готелі навчально-виробничу практику.

Анна Данко, заступник директора УТЕК КНТЕУ

Loading...

Додати новий коментар

Вміст цього поля є приватним і не буде показаний.
CAPTCHA
Питання для відсіювання автоматичного коментування.
Введіть відповідь на питання