Знамениті Валентин і Валентина Штефаньо створили 8 видів неповторних тістечок, вдосконалили смакові відтінки торту «Ужгород» і попрацювали над створенням нової ужгородської родзинки – торту «Корзо».
Валентина Штефаньо, яку французькі журналісти назвали «королевою макарун», відвідала з робочим візитом рідне місто, де протягом кількох тижнів разом з найвідомішим шоколатьє України Валентином Штефаньо трудилася над створення нової кондитерської гами смаків.
Цього разу на розсуд і дегустацію української публіки створено 8 видів нових оригінальних неповторних тістечок, а також удосконалено смакові відтінки знаменитої закарпатської родзинки торт «Ужгород».
До того ж, ужгородці та гості міста невдовзі матимуть змогу скуштувати нову смакоту - торт «Корзо» від кондитерського бренду «Штефаньо».