На території замку Сент-Міклош, у селі Чинадієво, блогери, журналісти, гіди, представники туроператорів, агенцій регіонального розвитку, туристичних інформаційних центрів та ОМС з України та Польщі вчитимуться варити традиційні закарпатські страви.
Агентство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» Закарпатської обласної радиорганізовує кулінарний майстер-клас з приготування традиційних, автентичних закарпатських страв – бограча та ріплянки. До участі запрошені: блогери, журналісти, гіди, представники туроператорів, агенцій регіонального розвитку, туристичних інформаційних центрів та ОМС з України та Польщі.
Майстер-клас відбудетьсяна території замку Сент Міклош, (с. Чинадієво) 13 липня 2019 року.
Майстри-кулінари, що будуть проводити майстер-клас:
«Бограч» – Едгар Петі, шеф-кухар ресторану «Бетяр Гриль»;
«Ріплянка» – Шпілька Олена, кухарка, корінна мешканка с. Колочава.
Захід відбудеться в рамках проекту «Світ Карпатських Розет – заходи із збереження унікальності культури Карпат», Програми прикордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.
Детальна інформація про захід тут:
https://www.arr.com.ua/головна/проекти/rosettesрозети