
Проект «Baked Funky» презентує: «Кращий гастрономічний сувенір із Закарпаття». Випуск 2.
Приміщення дегустаційного залу оригінально оформлене, відвідувачі мають можливість не тільки скуштувати медову продукцію, але й побачити живий вулик, під склом. Наявність на Закарпатті значної кількості бджолярських господарств, травневого і вересневого фестивалів меду, трьох зон медової дегустації (у Мукачівському, Хустському та Міжгірському районах), пам’ятника бджолі (у с. Вучкове Міжгірського району) і неабиякого попиту у туристів до меду та продуктів бджолярства змусило туризмознавців області розширити медову анімацію і започаткувати напрацювання в апітуризмі (наукова назва медового туризму) та створити перший на Закарпатті “Медовий дегустаційний зал”.
У музеї представлені зразки меду з Польщі, Іспанії, Ізраїлю, Ліхтенштейну, Чехії, Тибету та навіть Австралії, загалом понад 30 країн світу. Кожен бажаючий може продегустувати мед та продукцію бджільництва.
Медовий дегустаційний зал пропонує:
- дегустацію кідькох видів меду та 3 види медових напоїв;
- цікаві лекції про життя бджіл;
- інформацію про застосування продукції бджільництва;
- кращу колекцію карпатських медів
Тривалість дегустації: від 60 до 90 хв.
Групи: від 12 до 25 осіб.
Дегустації проводяться за попереднім замовленням, тел. 096-300-57-75
Також у приміщенні дегустаційного залу можна придбати продукцію з воску, замовити продукцію бджільництва.
Адреса: Закарпаття, м.Мукачево, вул.Стара, 50
medovuj-dim@mail.ru
Тел.: 096 – 300 – 57 – 75 або 099 – 299 – 77 – 31
Фото Володимира Твердохліба