На Закарпатті розпочинається Тиждень угорських страв

На Закарпатті розпочинається Тиждень угорських страв

 У четвер, 6 лютого, об 11.30 відбудеться престур Ужгородського прес-клубу у с.Сюрте, головна тема заходу: Тиждень угорських страв - 2020, який розпочинається незабаром на Закарпатті.

Пресконференція з нагоди одного з найулюбленіших зимових гастрономічних заходів закарпатців проходитиме в закладі харчування «Italia Snack & Pizza» (с.Сюрте, вул.Ракоці, 59). Саме там можна буде спостерігати за приготуванням кількох страв, які згодом також подаватимуть під час Тижня угорських страв і скуштувати їх. А також поспілкуватися з кухарами та кулінарами

Детальніше про цьогорічне свято, його особливості розкажуть:

-         Іштван Грежа,  уповноважений міністра, відповідального за розвиток співпраці Саболч-Сатмар-Березької області та Закарпатської області, а також координацію програми розвитку дитячих навчальних закладів Карпатського регіону.

-          Андрій Мештер, голова Закарпатської Угорської Туристичної Ради;

-          Йосип Торпоі, почесний голова Закарпатської Угорської Туристичної Ради;

-          Федір Шандор, професор, голова регіональної туристичної організації Закарпаття

-      Ласло Пасторніцький, власник закладу «Italia Snack & Pizza»  – учасника Тижня угорських страв;

 

 

Додати новий коментар

Вміст цього поля є приватним і не буде показаний.
CAPTCHA
Питання для відсіювання автоматичного коментування.
Введіть відповідь на питання