Новини

На Закарпатті на честь "Професора з окопів" назвали  сир

М‘який коров‘ячий сир має пікантний присмак через додавання угорського соусу «Erős Pista»

На Закарпатті почався випуск сиру під назвою «ПрофеСир». Це - винахід сироварні “Перечинська мануфактура” і створений продукт на честь знаменитого “Професора з окопів” Федора Шандора. 


Цікавою особливістю смаколика є також додавання традиційного угорського гострого соусу «Erős Pista».  

Сир м‘який, виготовлюється з відбірного коров‘ячого молока. 

Над рецептом його створення сировари добряче попрацювали у минулому, 2023 році.

Оперативні та перевірені новини – на нашому Telegram-каналі

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.