Новини

На Закарпатті 28 лютого стартує Тиждень угорських страв

З 28 лютого по 3 березня на Закарпатті  вже всьоме стартує Тиждень угорських страв.

Про це сьогодні, 30 січня, під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі повідомила голова Закарпатської угорської туристичної ради Шарлотта Чізмар.

За озвученою інформацією, у керівників ресторанів, ресторанних комплексів, кафе, власники сільських садиб, винних підвалів до 15 лютого  мають можливість долучитися до заходу.

«Із 28 лютого по 3 березня у закладах, які подали заявку на участь, буде знижка на страви від 25 до 50%. Найбільша знижка – у Жирний четвер, коли ресторани продаватимуть страви за півціни», – сказала Шарлотта Чізмар.  

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.