Новини

Ковбаси з лекваром готують на Закарпатті

Закарпатські домашні ковбаси – кращі сувеніри із Закарпаття. Їх тут готують навіть з лекваром.

Проект «Baked Funky» презентує: «Кращий гастрономічний сувенір із Закарпаття». Випуск 3.

У рамках “Гастрономічного туристичного маршруту”, презентуються домашні ковбасні вироби з ендемічних карпатських порід: свиня-мангалиця, карпатська бура корова, чеська коза.

На Закарпатті виробництвом ковбасних виробів вищої категорії займаються два базові господарства:

1.Еко-ферма "Тизеш" в селі Ботар Виноградівського району: 0973814052

- продукція: ковбаса з паприкою, унікальна пропозиція ковбаса з лекваром, пікантна ковбаса-салямі

2. Еко-ферма "Зелений гай" в селі Нижнє Селище Хустського району: 0972352916

- продукція: ковбаса сировялена, пікантна ковбаса-салямі

 

Фото Володимира Твердохліба.

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.