
Закарпатські домашні ковбаси – кращі сувеніри із Закарпаття. Їх тут готують навіть з лекваром.
Проект «Baked Funky» презентує: «Кращий гастрономічний сувенір із Закарпаття». Випуск 3.
У рамках “Гастрономічного туристичного маршруту”, презентуються домашні ковбасні вироби з ендемічних карпатських порід: свиня-мангалиця, карпатська бура корова, чеська коза.
На Закарпатті виробництвом ковбасних виробів вищої категорії займаються два базові господарства:
1.Еко-ферма "Тизеш" в селі Ботар Виноградівського району: 0973814052
- продукція: ковбаса з паприкою, унікальна пропозиція ковбаса з лекваром, пікантна ковбаса-салямі
2. Еко-ферма "Зелений гай" в селі Нижнє Селище Хустського району: 0972352916
- продукція: ковбаса сировялена, пікантна ковбаса-салямі
Фото Володимира Твердохліба.