Новини

Карпатська кухня буде представлена на міжнародній виставці в Італії

Торгова марка «Смак Українських Карпат» вперше буде представлена на виставці «Салоне дель Густо 2014» та буде експонувати продукцію чотирьох виробників з Українських Карпат.

Стенд організований в рамках швейцарсько-українського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні», який фінансується Швейцарською Конфедерацією через державний секретаріат Швейцарії з економічних питань (SECO) та впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія).

«Участь в «Салоне дель Густо» не лише допоможе просуванню ексклюзивної продукції, а також продемонструє видатні кулінарні традиції Українських Карпат – головна складова, що і є запорукою успіху!» - стверджує Тобіас Айзенрінг, керівник швейцарсько-українського органічного проекту.

За підтримки SECO та FiBL чотири компанії-виробника продемонструють свою продукцію: запашні трав’яні чаї, традиційне повидло, ексклюзивні ефірні олії та свіжий березовий сік.

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.