Карпатська гастрономічна премія “Шовдарь” зробила щорічне нагородження кращих гастрономічних закладів області. Вона вручається гастрономічним закладам, що оцінені користувачами соціальних мереж та гастрономічних сайтів, запропоновані експертами команди Закарпатський фуд-блог "Се-се ай" і пройшли оцінку професійного журі Закарпатської Туристичної Організації.
Ціль премії: розвиток локальних ресторацій і сфери гостинності з метою підвищення конкурентоздатності учасників ринку та інформування споживачів про якість ресторацій в Закарпатті.
Завдання:
- визначити кращі гастрономічні заклади Закарпаття;
- об’єднати регіональних учасників галузі для подальшого розвитку і підвищення якості послуг;
- допомогти споживачам зорієнтуватись у гастрономічних закладів Закарпаття.
У рамках Карпатської гастрономічної премії “Шовдарь” названі кращі у своїх номінаціях:
- найкраща кав’ярня - кав'ярня "Ріверсайд", Ужгород.
- найкраща винарня - винарня Комітат Унг - Винарня Ковача в Ужгороді. Винороб Ковач
- найкраща пивоварня - пивоварня "Ципа - Tsypa Brewery, Кваси
- найкраща дегустаційна - дегустаційний зал Закарпатський кошик Craft's, Ужгород.
- найкраща ресторація - Порядний Ґазда, Мукачево
- найкраща ресторація закарпатської кухні - Корчма Підкова, Перечин
- найкраща кондитерська - кондитерська "Штефаньо", Ужгород. Shtefanyo V&V
- гастрономічне відкриття року - ресторан Limoncello Uzhhorod, Ужгород
Оперативні перевірені новини – на нашому Telegram-каналі