Новини

Гастрономічний винахід харків'янина через війну отримав закарпатську прописку

Сухі спінені сирні снеки - справжній сир, тільки висушений за спеціальною технологією, який не втрачає своїх властивостей. Саме такий гастрономічний винахід у промислових масштабах віднедавна виробляється на підприємстві у Мукачеві.


Підприємство немісцеве, з Харкова. Війна змусила змінити локацію та почати новий етап у бізнесі. Пилип Гришин, співзасновник компанії "Прайм Снек" з однодумцями розпочинав справу ще у 2016 р., розказує, що багато експериментували та зіпсували тонни сиру. Але все вийшло! Технологію запатентували. Дивіться у нашому відео про цю чудову ідею і про те, як Закарпаття вперше може розпочати експорт сертифікованої молочної продукції у ЄС!

 

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.