Новини

"Бограч завжди ставимо в меню", - співорганізатор Тижня угорської кухні 

Ласло Пасторніцкі, співорганізатор, власник ресторану Italia and Snack розповів про те, без який страв не обходиться Тиждень угорської кухні. Так, найбажанішою стравою є  бограч - традиційна страва угорської національної кухні. Також  дуже популярними є уха та голубці. 

"Бограч завжди  ставимо в меню. Він у нас не такий,  як  в Будапешті.  Багато  залежить від спецій. Іноді виходить, що ще краще ніж в Угорщині", - каже Ласло Пасторніцкі. 

Нагадаємо, з 14 по 16 травня на Закарпатті триватиме Тиждень угорської кухні

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.