Новини

Простий рецепт чізкейку з ягодами

Йой, люди добрі, що було. До тепер мною смикає, як згадаю. Самі мереги… Покликала нас тітка до себе в гості, каже: «Малинько ягод помогти зібрати. Мені поможете і собі назбираєте, на компоти чи вареня…» Но та ми ся злакомили, на електричку та й до Берегсазу. Лем поняття «малинько» у тітки Марьки і у нас трохи відрізняються. Малинько у них то гектари зо два. А вже коли много – то ціла родина тиждень горбатиться. Сарака Піштій від рана спину не розігнув. Діти наїлись і позасинали в тіньочку. А в тітку вселився біс по імені «ЩеМалоТамкиПовизбируй». Вопщєм, додому ми їхали навантажені ягодами, як караван верблюдів. В ташках ягоди, в целофанових міщуках ягоди. Шоніко ще з півгодини з кишень ягоди тягав. Все би було добре, аби Пішто в електричці не заснув і не зсунувся на ташки. Тепер вже ясно, що компоту буде з на тридцять літрів більше. Оси за нами летіли цілу дорогу, ай тепер в кухні бзучать. Я он назакладувала вже всього, в коморі баночки рядочками рівними, зими чекають. А тепер чізкейк з ягодами і черешнями зробила. Лем Пішто, підняв на мене стражденні очі і каже: «Ержі, ти совість маєш? Я тоти ягоди вже видіти не годен!» Нічо, прийде кума Аліна і ззість…
А готувати чізкейк дуже просто: 

Миємо мало ягід для прикрашання і відкладаємо на холодильник, щоб ніхто не дзьобав.
 

Крошимо дві пачки печива «Топлене молоко». Довелося вручну, бо не маю спеціальної насадки на блендер. Но та нич!

 

Далі топимо 150-200г масла, заливаємо в печиво і аккуратно вимішуємо



Ця частина рецепту мені найбільше сподобалася, коли м читала його в інтернеті. Бо тісто на корж вже готове! Треба тільки викласти на пергамент і файно промняцкати, щоб товщиною десь 7-8мм і в холодильник.

Тим часом беремо 800г творогу, упаковку вершків, 3 яйця, 200г звичайного цукру і пачечку ванільного…


Спочатку змішуємо творог і вершки.


Додаємо яйця та цукор і блендеруємо до рівномірної кремової маси. Начинка готова!


Дістаємо з холодильника корж, викладаємо товстим шаром творожну масу і в духовку на 30-35 хв.


Найскладніше в рецепті – це не з'їсти зразу, а викласти зверху ягоди, дочекатися поки остине і ще на годинку-дві в холодильник.
Пішто, котрий більше всіх на ягоди дивитися не хотів, перший не втримався і цапанув собі шмат побільше. Ну, йому мож, йому низь вшитко мож. Заслужив! :) І вам смачного!

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.