У середньому міська українська сім'я планує витратити на їжу до великоднього столу від 500 до 1000 грн, найбільше коштів піде на м'ясні вироби та алкогольні напої, свідчать дані опитування Українського клубу аграрного бізнесу, – пише Кореспондент.
При цьому, за результатами опитування агентства AgriSurvey, більшість (близько 60%) респондентів планують витратити на яйця не більше 30 грн.
На Великодньому столі обов'язково будуть м'ясні вироби, на які припадає найбільша частка витрат. Так, за результатами дослідження, середньостатистична українська сім'я планує витратити на м'ясні продукти близько 250 грн.
Крім того, майже 70% опитаних планують витратити не більше 100 грн на молочні продукти. Водночас алкогольних напоїв в середньому українська родина закупить на суму близько 150 грн.