Новини

2500 кращих танцюристів приїдуть на цьогорічний турнір «Uzhgorod Open»

21-24 квітня у спорткомплексі «Юність» в Ужгороді відбудуться змагання з танцювального спорту «Uzhgorod Open 2017». Очікується приїзд близько 2500 кращих спортсменів-танцюристів з усього світу.  

Відповідно до Єдиного Календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів в Україні місту Ужгород Закарпатської області надано право на проведення одного з найпрестижніших класифікаційних змагань з танцювального спорту 2017 WDSF World Open Standard, WDSF World Open Latin (ІІ ранг), проведення якого заплановано на 21-24 квітня 2017 року у спорткомплексі „Юність”. Зазначені спортивні змагання забезпечуються роботою суддівської колегії міжнародного класу з 20 країн та 3 континентів світу, в них прийматимуть участь близько 2500 кращих спортсменів України, Європи та світу.

Головою оргкоміткту міжнародних спортивних змагань з танцювального спорту 2017 WDSF World Open визначено заслуженого працівника фізичної культури і спорту України, суддю міжнародної категорії з танцювального спорту, голову Закарпатського обласного осередку Всеукраїнської федерації танцювального спорту – Мишко Олександру Мирославівну. 

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.