Новини

1122 – Ужгороду: дощ, зрив концерту, міні-скульптури і дитячий ярмарок «Фортеця»

Дні Ужгорода наповнилися діаметрально протилежними емоціями. При якісній організації свята, як правило, навіть погана погода не може зіпсувати настрій. Але не цього року.  Містяни побачили і відчули на собі всі організаційні огріхи. Суспільство відреагувало на зрив концерту студії сучасного танцю «Бліц», на непродумані локації міських ярмарок, які розгорталися під відкритим небом підчас  осінньої зливи. Зате тим, хто має організаторський хист нічого не завадило.  Якісно до свята підготувалася кафедра туризму, яка  відсвяткувала своє 10-ти річчя.

В місті з′явилися 3 міні-скульптури, вони – це черговий шарм Ужгорода. І презентація кожної скульптури – окреме дійство. Про дітей подбав ПАТ «Ужгородський Турбогаз», директор якого Михайло КАЧУР взяв участь в організації  ярмарку ідей і розваг «Фортеця». Минулих вихідних дитячу частину великого заходу спеціально перенесли в галерею "ІLKO". Подбали про важливі деталі: анонсування, наповнену програму. Подібні акції об′єднують, зближують і сприяють розвитку малечі.  Плюс – благодійна складова. Своєю присутністю, творчістю і гарним настроєм всі учасники допомогли медико-реабілітаційному центру «Дорога життя» зібравши за усі дні проведення «Фортеці» чималу суму благодійних коштів, а саме 10825 гривень.

В рамках «Фортеці» для найменших ужгородців відбулися майстер-класи, до яких могли долучитися і дорослі. Організатори переконують – це сімейне свято, яке мало на меті об′єднати родини – спільні заняття зближують. «У мене самого троє дітей і я розумію наскільки важливий їх гармоній розвиток. Для цього і потрібні такі зустрічі, такі акції. Діти мають спілкуватися, змагатися один з одним, освоювати різні розвиваючі забави. Це важливо і для батьків, які, на жаль,  не мають достатньо часу на дітей, а в такий вихідний день щасливі бути разом і спостерігати за успіхами дитини», - розповів співорганізатор «Фортеці» директор ПАТ «Ужгородський Турбогаз» Михайло Качур.

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.