Новини

«Говерла-Закарпаття» - «Еребру» (Швеція) – 2:2

Футболісти «Говерли-Закарпаття» зіграли перший спаринг на третіх навчально-тренувальних зборах в Анталії. Суперником закарпатців став шведський «Еребру», який виступає у тамтешній Аллвескан-лізі (вища ліга).  

Начальник команди Сергій Рущак повідомив, що матч проходив за невеликої переваги нашої команди, яка на 35 хвилині втілилася у забитий гол. Проте шведи через 3 хвилини відновили рівновагу.

Вдруге ужгородці вийшли вперед завдяки грузинському форварду Джакобії, котрого партнери вивели віч-на-віч із воротарем. Він обіграв воротаря шведської команди і спрямував м’яч за призначенням. Наприкінці зустрічі (на 87 хвилині) гравці «Еребру» знову зрівнюють рахунок.

Наступний контрольний поєдинок «Говерла» зіграє 28 лютого проти іранського «Трактор Сазі» (Тебріз), 1 березня - із російським «Факелом» із Воронежа (Росія, другий дивізіон), 4.03 – з «Металургом» (Лієпая, Латвія), котрий, до речі, виступав у Лізі Європи і в другому попередньому раунді вибув після матчу з «Зальцбургом».  Завершить наша команда свої спаринги матчем проти «Спартака» (Кострома, Росія, другий дивізіон) 8 березня, - повідомили в Інформаційному відділі ФК «Говерла-Закарпаття».

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.