8 листопада Ресторан запрошує відвідувачів, які не бояться експериментів, люблять вишукані та незвичайні страви. Адже й меню цього дня буде незвичайним. Рецепти за якими будуть готуватися страви є ексклюзивними – шеф-повар «Фанфану» довгий час працював над їхнім створенням спеціально для цього дня.
Цікаво, що меню, яке буде діяти тільки восьмого листопада не розголошується, адже це має стати сюрпризом для відвідувачів. Відомо тільки, що деякі інгредієнти будуть закуповуватися за кордоном.
Наразі висока кухня для області є новинкою. «Фанфан» перший, і наразі єдиний заклад на Закарпатті, який запропонував своїм клієнтам подібне меню. Крім того ресторан обіцяє започаткувати добру традицію: кожен перший четвер місяця буде оголошено днем високої кухні.