Новини

Ужгородську «Корону» придбало ТОВ, зареєстроване за 12 днів до продажу

Комплекс «Корона», що у центрі Ужгорода та є пам’яткою архітектури місцевого значення, придбало ТОВ «Проект Готель Консалтинг ЛТД». Ця структура зареєстрована 19 липня 2012 року в Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців за місцезнаходженням: м. Ужгород, вул. Петефі, 14.

Відповідний витяг з реєстру продемонстрував журналістам директор Департаменту міського господарства Олексій Касперов.

Директором ТОВ все того ж 19 липня 2012 року призначено Андрія Вікторовича Захарченко.

Засновники товариства – Максим Сємаков 1977 р.н. та Андрій Захарченко 1967 р.н.

Як повідомляв http://zaholovok.com.uaархітектурний комплекс «Корона», що знаходиться в історичному центрі Ужгорода, Ужгородська міська рада продала за 8 мільйонів 65 тисяч гривень.

Comments
Василь Іванович (не перевірено)

Кого обрали, того і маємо... Коли вже нарешті народ буде думати головою, де ставити галочку у бюлетені, а не пузом, яке можна напхати на день-два за ті пару гривень за голос!!!

ср, 08/08/2012 - 19:32 Постійне посилання
Іван (не перевірено)

Пригадую як іще недавно балоги, ледиди, погорєлові з прокурорами типу петрунь і т.д. лицемірно припадали до руки Блаженнійшого Митрополита Володимира. За їх спинами і мерседесами даже духовенство не мало змоги поспілкуватись із своїм Предстоятелем УПЦ. А як тільки Блаженнійший Митрополит Володимир зляг, то шайка цих перевертнів відразу розпочала терзати Його дітіще - Ужгородську українську богословську академію заради власної наживи і прихватизації приміщень комплексу "Корна", виганяючи із них духовний навчальний заклад. Ця зграя казнокрадів переступила через все, як заповіді Божі, так і через Закон та людську совість. Саме завдяки цим антихристам в нас на Закарпатті, як завдяки подімним їм, процвітає усе зло: хабарництво, підстави, правове свавілля і бездуховність. Знаходячи шестірок типу авантюриста Івана Волошина, ці казнокради граючи на довірі людей, ведуть державу нашу до духовного спустошення, а відтак і матеріального зубожіння широких верств населення. Нехай людський осуд і Божа кара буде їм винагородою за їх підлу діяльність та життя.

ср, 15/08/2012 - 13:52 Постійне посилання
Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.