В Ужгороді у партерному сквері (позаду будівлі ОДА) розпочався BBQ-Fest Uzhgorod Open.
У змаганні з приготування м’яса на відкритому вогні беруть участь 7 команд. Серед учасників є і мешканець Луганська.
Кожна з команд повинна приготувати страви у 4 номінаціях: "Курячі крильця", "Десерт на грилі", "Корейка", "Ребра-гриль". Журі (голова -- журналіст Олександр Попович) оцінюватимуть страви за 4 критеріями: ідея, зовнішній вигляд, ступінь і якість просмаження страви, її смак.
«Барбекю Uzhgorod-open» ініціювала ГО «Silver Land» – автор позаторішнього кулінарного фестивалю «Рататуй».
Фест триватиме 2 дні.
Фото Олександра Поповича