Новини

Андріїв пропонує продати тільки 10-20 об’єктів нерухомості

Секретар Ужгородської міської ради Богдан Андріїв сьогодні, 3 червня, під час громадських слухань щодо питання приватизації комунального майна у місті запропонував продати 10-20 об’єктів нерухомості, які знаходяться у поганому стані.

«Я прошу вас, аби слухання пройшли неупереджено і щоби ви виважено приступили до вирішення питань. У мене тут нема жодних лобістських інтересів», – сказав секретар ради.  

Богдану Андріїву нагадали, що прийшовши на свою посаду він заявляв, що виступатиме за мораторій на продаж землі та комунальної нерухомості та запитали, чому зараз секретар ради змінив свою думку. Чиновник відповів, що своє ставлення до питання не змінив, але наразі виступає за те, що місту таки варто придбати об’єкти, які знаходяться у незадовільному стані.  

«Наприклад, ужгородська хімчистка.  Повірте, що її вартість з часом не росте, а тільки падає. Якщо будуть охочі її придбати, було би добре її продати. Пропоную на найближчій сесії не голосувати в цілому за цей перелік об’єктів, які підлягають приватизації, а по кожному об’єкту окремо. Або виділити 10-20 об’єктів, які дійсно можна і варто продати», – зазначив Богдан Андріїв.

Чиновнику також нагадали, що ціна об’єктів нерухомості суттєво занижена.  

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.