Мукачівські волонтерки Людмила Бандурчак і Росана Туровцій,а також відомий закарпатський повар Анатолій Цуперяк продегустуали солдатський сухпайок.
Залишилися, м''яко кажучи, незадоволеними.
"Знайомтесь - сухпай від Міноборони) Для чого держава на от це ( вибачте, не можу назвати це їжею) тратить щороку мільярди гривень?", - запитує Л.Бандурчак.
А от А.Цуперяк був більш багатослівним.
"Дорогі Украінці подивіться чим кормлять наших Солдатів і куди витрачає Міністерство оборони кошти((((. Цей сух пайок прийшлося розпакувати нам і подивитися і покушати що насправді ідять Украінські бійці Моя думка така упаковка стоіть дороже іжі. Я небуду гнівити Бога але чесно те все що знаходиться в консервних банках приходиться істи солдатам в банках чесно находиться не іжа а якесь прости ня Боже гавно на яке витрачає Міністерство оборони і списують гроші на войну((( Як би не Волонтери то наші солдати вмерли би з голоду!!!!", -переконаний кулінар.
Волонтери також запевняють, що запах їжі залишає бажати кращого.