Тиждень угорських страв відбудеться на Закарпатті 8-11 лютого. До акції уже долучився 21 заклад.
Про це сьогодні, 24 січня, під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі повідомила Шарлота Чізмар, голова Берегівської районної спілки сільського туризму, заступник голови Закарпатської угорської туристичної ради.
«Закарпатська угорська туристична рада з року в рік організовує Тиждень угорської кухні, все більше представників готельно-ресторанних комплексів додається і збільшується кількість відвідувачів. На Заході ця акція триває лиш один день і називається «Жирний четвер», але ми вирішили продовжити акцію на чотири дні. До Тижня угорських страв долучилися вже 21 представник готельно-туристичних комплексів та ресторанів», – зазначила Шарлотта Чізмар.
Незабаром читайте більше на Zaholovok.com.ua.