Новини

Для IV-го Міжнародного кулінарного фестивалю-змагання в Ужгороді вже замовили 2 биків

25-26 серпня  в Ужгороді на площі Поштовій відбудеться IV-ий Міжнародний кулінарний фестиваль-змагання з кулінарного мистецтва «Transcarpathian BBQ FEST-2012 – свято їжі на вогні!». Свято стане центральним місцем масових гулянь з нагоди відзначення 21-ї річниці Незалежності України. Про це сьогодні на прес-конференції в Ужгородському прес-клубі розповів Олександр Мерявчик, співорганізатор свята, представник Громадської організації «KarpatEvent».


Організатори запрошують тих, хто любить смачний відпочинок на повітрі. «Запрошуємо як кулінарів-любителів і їхні родини, так і представників закладів харчування, щоб позмагатися з іншими учасниками за звання кулінарного лідера», - закликав Олександр Мерявчик.
За його словами, журі оцінюватиме учасників у 4 номінаціях (курячі крильця, риба-гриль, корейка на грилі і десерт на грилі). Протягом 2 днів команди готуватимуть ці 4 страви. А  також діятиме публічна номінація «Фан-чемпіон». Усі гості матимуть талони для голосування і за їхньою кількістю визначать переможця у цій номінації.

Крім того, організатори запрошують на фест усіх виробників харчової продукції, виготовленої на Закарпатті.

Віталій Ерфан, начальник управління у справах молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації розповів, що ряд управлінь ОДА, за дорученням губернатора Закарпаття Олександра Ледиди, долучилися до цього заходу. «Ми не абстрагувалися від тих заходів, які будуть приурочені відзначенню Дню Незалежності, ми додатково підтримуємо заходи, що присвячені піару нашого краю, залученню туристів».
Торік у BBQ FEST взяли участь 16 команд, навіть гості з Луганської області. Цього року очікують і іноземні команди.

Ігор Кривошеєв, представник івент-агенції «ComedyORG – королі вечірок» наголосив, що BBQ FEST – це не фестиваль на 2 години, а повноцінне дводенне свято. Організатори підготували спеціальну карту фесту, за допомогою якої гості зможуть обирати найцікавішу для себе локацію, щоб максимально насолодитися святом. «Ужгородці вміють відпочивати ти розважатися разом і ми переконані, що це заохотить і гостей міста відпочивати разом з нами», - каже І. Кривошеєв.

Критерії, за якими оцінюватимуть творчість кулінарів – ідея страви, її зовнішній вигляд, ступінь і якість просмаження, і головний критерій – смак, - зазначив О. Мерявчик.
За словами організаторів, вже замовлено два бички для свята. На фестивалі смакувати стравами-гриль  зможуть не тільки  члени журі, але й відвідувачі свята. Продуктів замовлено стільки, щоб вистачило кожному, - запевнили організатори «Transcarpathian BBQ FEST-2012 – свято їжі на вогні!».

Для участі у Фестивалі необхідно надіслати заповнену форму Анкети учасника на електронну адресу karpatevent@gmail.com. Детальні умови участі та довідки за тел.: 066-147-01-67.

 ВІДЕОАНОНС свята

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.