Новини

Найбільше фальсифікацій та порушень виборчого законодавства може бути у день голосування, - Лунченко


Керівник регіонального виборчого штабу «Народний фронт» Валерій Лунченко зустрівся із офіційним спостерігачем від Бюро демократичних Інститутів і прав людини ОБСЄ Карен Скіппер. За її словами, представники від ОБСЄ працюють на території області вже близько чотирьох тижнів. Вони приїхали на запрошення Уряду України. 

Представників ОБСЄ цікавило, з чим пов’язана зміна членів ДВК різними політсилами, чи вплине це на процес виборів та які грубі порушення зафіксовано «Народним фронтом» на округах. 

Валерій Лунченко зазначив, що найбільша імовірність фальсифікацій очікується у день голосування, зокрема підробка протоколів та вкидування бюлетенів у скриньки. «У тих виборчих округах, де сьогодні найзапекліша боротьба, зокрема, у 68-му, можуть бути порушення. Наша політична команда веде чисту і прозору кампанію, тому слідкуватиме за тим, щоб не допустити жодних спроб підкупу чи фальсифікації результатів виборів у день голосування».

Сьогодні у Закарпатській області працює двоє довготермінових спостерігачів від ОБСЄ, у день виборів очікується приїзд 11 команд короткотермінових спостерігачів.

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.