Новини

Голос жінки має силу - унікальний адвокаційний проект

"Голос жінки має силу" - унікальний проект, котрий має на меті вирішувати питання, пов'язані з жінками-ВПО, де уповноважені органи не можуть нічого вдіяти.

Мені пощастило стати учасником першої з чотирьох наявних шкіл, а саме - Адвокація ВПО. З цим терміном я зіштовхнулась ледь не вперше. Тренінг тривав чотири дні(чотири заїзди по чотири дні) в резиденції під Києвом. Потрібно відмітити, що це ідеальне місце для засвоєння нових навичок, адже це повна ізоляція від буденних проблем. Це місце дозволяє зосередитись на важливих речах, але водночас і розслабитись завдяки домашній атмосфері.

Тренінг зібрав громадських діячів, юристів, студентів юридичного та політологічного факультетів з 7 регіонів країни. Людей з величезним досвідом та практикою в адвокаційній справі та юридичних питаннях, а також зовсім юних студентів, що дало чудову змогу перейняти цей досвід під час практичних кейсів. Ця школа дала мені зрозуміти, що немає нічого неможливого, а також те, що допомогти можна усім, хто цієї допомоги потребує, особливо у такий складний для країни час.

"Випускники" тренінгу з Ужгорода наразі передають отриманий досвід місцевим активістам, котрі не змогли відвідати школу. 

Надзвичайно тішить, що окрім лекцій та каво-паузи проводився величезний практичний блок, який допоміг закріпити знання, а не просто прослухати та забути.

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.