Новини

«Елегантно Зіпсовані» презентували альбом у прямому ефірі «Тиса FM»

Ужгородський гурт «Елегантно Зіпсовані» презентували свій дебютний альбом «Hybrid» на радіо «Тиса FM» у проекті «Тиса FM Life» вчора, 19 жовтня.

 

Перед початком ефірника на радіо прозвучала пісня гурту INXS -  Elegantly Wasted. Це символічна композиція для ужгородського гурту, адже саме від її назви, яка і є назвою одного з альбомів INXS, пішла назва гурту наших земляків, що у перекладі на українську Elegantly Wasted означає Елегантно Зіпсовані.

Після привітань з глядачами у студії «Зіпсовані» одразу взялися за роботу і першою заспівали популярну на радіохвилі пісню «Кокаїн».

Свій творчий шлях гурт почав у 1998 році в Ужгороді  Як хлопці самі визначають, грають вони у стилі фанк-рок.

Альбом вийшов у світ вже після 15 років існування колективу. Це тому, що гурт довго формувався, а зараз вже є стабільний «золотий» склад, хлопці стали краще грати і як музиканти себе відчувають більш комфортніше. А робота над самою платівкою тривала практично рік: «Постійно добиралася апаратура, щоб в результаті вийшов якісний європейський звук. Коли йде період зведення звуку, то більше двох годин людські вухо та мозок не витримує слухати і сприймати одну і ту ж музику. Тому ми зробили один трек - і на тиждень перерва», – зазначає лідер та вокаліст гурту Віктор Кіш.

Записували альбом у студії «SALO Records» в Ужгородському амфітеатрі. Звукорежисером є Олександр Кіреєв. У листопаді минулого року зробили чорновий запис альбому, а далі привезли новий професійний пульт у студію і тоді вже почали роботу вже над чистовиком «Hybrid».

Дебютний альбом складається з 12 пісень. До «Hybrid» ввійшли пісні і з раннього періоду «Зіпсованих», а саме: «Небеса», «Вбивця», «Сестриця» та «Кокаїн». Тексти та музику композицій пише Віктор Кіш, а над аранжуванням працює весь гурт. Робота над створенням однієї композиції у гурту може тривати від 5 хвилин до десяти років.

За традицією серед слухачів-глядачів у студії та серед радіослухачів «Тиса FM» розіграли по диску «Елегантно Зіпсованих».

 

Учасники гурту вдячні музиканту, композитору та мультиінструменталісту Дмитру Фесенку (Павлову), гра якого додала їх композиціям нового звучання. Дмитро та «Елегантно Зіпсовані» почали співпрацю у рамках підготовки концерту-презентації альбому. Під час виступу мультиінструменталіст грав одразу на кількох інструментах: синтезаторі, акустичній гітарі, саксофоні та перкусії. За словами Віктора Кіша, у планах гурту навіть переписати альбом і перевидати його вже за участю молодого музиканта.

 

Під час ефірнику хлопці заспівали всі пісні, що ввійшли до альбому та одну пісню, якої на диску не знайти – «Коти поле».

«Hybrid» можна придбати на iTunes, замовити через офіційний сайт гурту або завантажити пісні безпосередньо з інтернеті, бо вони є у вільному доступі.

Щодо планів «Елегантно Зіпсованих» – зйомки двох кліпів (один з них на пісню «Кокаїн») та всеукраїнський тур та концерт в Ужгороді, деталі якого поки хлопці не розголошують, а анонси виступів будуть на їхньому сайті.

Габріелла Руденко, для Zaholovok.com.ua


Прослухати запис з радіоефіру можна за посиланням.

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.