Новини

«БЛІЦ» здобув І і ІІ місця у номінаціях фестивалю «NEPROSTO Танці – 2011»

Художній колектив «Студія сучасного танцю «БЛІЦ» знову порадував своїми досягненнями – 25-26 листопада у Києві колектив взяв участь у Х Ювілейному Міжнародному фестивалі сучасної хореографії «NEPROSTO Танці – 2011».

25 листопада, у рамках фестивалю, 30 танцюристів студії (серед яких не тільки педагоги, але й вихованці) вже вкотре відвідали майстер-класи відомих українських хореографів: Крістіни Шишкарьової – викладача сучасної хореографії КНУКіМ, "Київ Модерн балет", "Танцюють всі-3", балетмейстера-постановника в КМАТОБ, хореографа теле-проекту "Танцюють всі" 1 і 2, дипломанта міжнародного конкурсу ім. Сержа Лифаря; Наталі Кротової – фіналістки теле-проекту "Танцюють всі-2", виконавиці головної ролі в мюзиклі "Барон Мюнхаузен", солістки балету "Soul b"; Артема Гордєєва – фіналіста теле-проекту "Танцюють всі-2", виконавця головної ролі в мюзиклі "Барон Мюнхаузен", артиста балетів "Freedom", "Soul b", "Jam art group" (хореограф-постановник); Юрія Пристаєцького – соліста балету "Soul b", артиста мюзиклу "Барон Мюнгхаузен", хореографа великого розмаїття українських та європейських мюзиклів, шоу та вистав (у тому числі й першої хореографічної вистави в Закарпатті «Колись було… Колись буде»); Андрія Зубчевського – соліста балету "Soul b", виконавця бродвейських вистав та інших європейских шоу у Франції, Данії, Голландії, Німеччині та Монако, артиста Національного академічного ансамблю танцю ім. П. Вірського.

Бліцівці отримали на майстер-класах нові знання з джаз-модерну, контемпорарі та бродвейського джазу. А вже наступного дня показали свою майстерність безпосередньо на фестивалі та здобули призові місця у номінації «Джаз, модерн, контемпорарі» – 1-ше місце у категорії «Юніори» (педагог – Анжеліка Клайзнер) та 2-ге місце у категорії (педагог – Елеонора Кос). Ці здобутки черговий раз підкреслюють дуже високий рівень викладання в хореографічній школі «Бліц».

До речі, у цей же час ще один склад бліцівців – педагоги та танцюристи – взяли участь у 20-ти майстер-класах з хіп-хопу у рамках «Underground Dance Stars Fest 9» – масштабного міжнародного форуму з вуличного танцю, що відбувся 26-27 листопада у Харкові. Спільні тренування та спілкування з найкращими хореографами світу, які започаткували та розвивають хіп-хоп танець та серед яких такі відомі імена, як Robin, Niki, Queensyy, Physs, Kenzo, Jrock та Kefton, безумовно принесуть свої плоди: подальше освоєння різних напрямів хіп-хопу та створення нових постановок у цьому стилі.

Фото бліцівців із фестивалю можна переглянути у розділі «Фоторепортаж».

У розділі "Культурний момент" - про неприємний момент, який виник нещодавно у закарпатському танцювальному світі.

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.