Тут тривають різноманітні активності, свята, майстер-класи. Привівши дітей на одне з них, батьки мають змогу відпочити у тутешній локації для дорослих – винному підвалі з дегустаціями місцевого вина. Підвал дбайливо відновили за історичним зразком, як він існував на цьому ж місці ще у XVII столітті. Над підвалом – приміщення для ночівлі, тож за власним бажанням можна обрати й кількаденну програму розваг. Поруч – реконструйоване середньовічне приміщення, що колись служило зерносховищем. Тепер тут готують традиційні словацькі страви з печі. До слова, Ужгородський прес-клуб вже розповідав про те, як
нове життя у колишнє зерносховище вдихнули на Закарпатті, також з туристичною метою.
«Наприклад, наші Татри або національний парк «Словацький рай» знають всі, а ми намагаємося популяризувати свій край, що можливо не є таким відомим, але не менш цікавим. Цей шлях може пригодитися й українським регіонам, які є поблизу відомих курортів і в той же час обділені увагою туристів. Можливо, така цікава ідея та креативна програма може зіграти вирішальну роль й стати поштовхом до процвітання туризму у вас», - ділиться Сільвія Папайова.