Новини

Глінтвейн по-закарпатськи. ІНФОГРАФІКА

Ось і прийшла зима до Закарпаття. При чому цього року вона, як по графіку, принесла з собою сніг і трохи морозу. А це — найкращий час, аби зігрітися теплим глінтвейном.

Пропонуємо вашій увазі трохи пікантний рецепт закарпатського глінтвейну.

Для приготування вам знадобиться:

- 750 мл червоного вина (краще брати каберне або кагор)
- 200 г цукру
- 200 г яблук
- 30 горошків чорного перцю
- 1 лимон
- 10 суцвіть гвоздики
- 20 г кориці (можна замінити однією паличкою кориці)

Готується все традиційно:

1. Беремо каструлю і кидаємо до неї нарзані яблука та прянощі, заливаємо їх вином.
2. Доводимо каструлю майже до кипіння.
3. Знімаємо з вогню і даємо настоятися 10-15 хвилин.
4. Готуємо чашки і ріжемо до кожної трохи яблука і лимону.
5. Проціджуємо глінтвейн і розливаємо по чашках.

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.