Новини

"1315 днів як Ужгород знаходиться у стадії фактичної окупації мукачівської групи", - А.Панов

Громадський діяч, відомий дипломат Ален Панов у телепрограмі «Про головне – 100 днів влади» відмовився коментувати 100 днів влади, назвавши це «невдалим мукачівським рестайлінгом». Програма виходить на ЗОДТРК «Тиса-1». 

Подаємо пряму мову А.Панова з телепрограми: 

«Я почну з того, що саме питання про 100 днів так званої, в лапках, нової влади – це є певною мірою питання не зовсім коректне. Поясню чому я так думаю. Чергові вибори відбулися у 2010 році. Всі ми пам’ятаємо при яких умовах вони відбувались.  В результаті цих виборів у місті Ужгороді, за допомогою різного роду схем, скажімо так, перемогла мукачівська група впливу. 

Мукачівська група впливу змогла сформувати більшість у депутатському корпусі, більшість у виконкомі, і так само обрати лояльного для себе мера.

Це сьогодні не 100 днів, а 1315 днів як Ужгород знаходиться у стадії фактичної окупації саме цією групою людей. Що сталося після буремних подій наприкінці минулого, початку цього року? В Ужгороді відбувся просто рестайлінг кількох портретів.  Мер був змінений на більш лояльного, оскільки за цей період виказав не повну відданість  щодо, скажімо так,  «своїх патронів».

Власне кажучи нічого не відбулося, тому  я, як людина яка проживає в місті, нічого особливого і не очікував.  На місці залишилися старі корупційні схеми, деребан землі, деребан бюджету, на місці залишився абсолютний нуль у муніципальному менеджменті, абсолютний нуль».

Comments Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.