На Закарпатті вперше відбудеться «Тиждень угорських страв». Спробувати найкращі страви національної угорської кухні можна зі знижкою 25-50%.
З 4 по 10 лютого на Закарпатті вперше відбудеться «Тиждень угорських страв на Берегівщині».
До цієї акції підключилися майже всі найбільші ресторани та сільські садиби району, в якому проживає найбільша угорська громада в Україні.
Закарпатці мають можливість спробувати найкращі страви національної кухні зі знижкою від 25 до 50%, – повідомляє Турінформ Закарпаття.
У Берегові до акції приєдналися ресторани «Золота Пава», «Ф’Кока», «Оазис», «Союз», у селі Бене – садиба «Барацкош», у Великій Бейгані - ресторан «Фемілі», в Мужієві – «Настрій», а також ресторани «Кулоч» у селі Косонь, «Такарош» у Гечі, «Зустріч» у селі Яноші та «Мисливська Чарда» у селі Гать.