Новини

Закарпатські угорці частуватимуть своїми стравами за півціни

На Закарпатті вперше відбудеться «Тиждень угорських страв». Спробувати найкращі страви національної угорської кухні можна зі знижкою 25-50%.

З 4 по 10 лютого на Закарпатті вперше відбудеться «Тиждень угорських страв на Берегівщині».

До цієї акції підключилися майже всі найбільші ресторани та сільські садиби району, в якому проживає найбільша угорська громада в Україні.

Закарпатці мають можливість спробувати найкращі страви національної кухні зі знижкою від 25 до 50%, – повідомляє Турінформ Закарпаття.

У Берегові до акції приєдналися ресторани «Золота Пава», «Ф’Кока», «Оазис», «Союз», у селі Бене – садиба «Барацкош», у Великій Бейгані  - ресторан «Фемілі»,  в Мужієві – «Настрій», а також ресторани «Кулоч» у селі Косонь, «Такарош» у Гечі, «Зустріч» у селі Яноші та «Мисливська Чарда» у селі Гать.

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.