Новини

Ужгородські підприємці закликають заборонити “Ревізору” перевіряти місцеві заклади

Про це у коментарі Zaholovok.com.ua розповів Роберт Левицький. Перш, за все, власник декількох ужгородських ресторанів згадав, як раніше сам отримував відзнаку “Ревізора”.

“Тоді був радий колектив. Але я вам скажу, той стрес, який був після приходу Фреймут...Ця табличка того не варта. Тому що програма “Ревізор” подає всю інформацію у вигідному для себе світлі. А, якщо подивитися, так би мовити, на чорну кухню цієї програми, то ми бачимо, що найважливіше для всієї команди “Ревізор” - це спровокувати конфлікт. Тобто загнати людей у стресову ситуацію і потім на основі цього витягати з них якусь інформацію, аби з неї потім можна було скласти якусь гарну картинку, -каже Роберт Левицький. - У нас є закон “Про дерегуляцію підприємницької діяльності”, тобто у нас фактично навіть контролюючі фіскальні органи не мають права заходити без наявності підстав для цього.»

«Щодо “Ревізора”. Так, ми прийняли табличку, але, можливо, це було нашою помилкою. Найцінніше, що ми, або будь-який ресторан має, — це кадри. А після програми “Ревізор” десь 60-70% працівників потребують психолога. Я вам скажу, що після зйомок останньої передачі у нас і того пережитого стресу, десь 60 % людей взагалі пішли зі сфери ресторанного господарства. Бо вони не могли справитися з цим. Тобто вони не тільки з ресторану “Фанфан” пішли, а взагалі зі громадського харчування. Бо коли людина перебуває у стресі, їй потрібно змінити обстановку, стіни, місце роботи, врешті-решт.

Інший негативний момент. Ресторанне господарство — це бізнес, який люди вкладають гроші. І коли виходить у негативному світлі інформація по телебаченню, у дуже багатьох випадках цей бізнес взагалі припиняє функціювати. Хто понесе відповідальність перед інвестором за ті події і наслідки, які сталися після візиту якогось “Ревізора” чи виходу передачі?”, - зауважив бізнесмен.

Днями ж оновлений “Ревізор” знову вчинив переполох в Ужгороді та ряді інших закаратських міст. Підприємці вирішили не сидіти, склавши руки.

“Питання взагалі не у “Ревізорі”. Я, як ужгородець , активний мешканець, людина, до якої, можливо, прислухаються містяни сам хочу поставити питання: що хорошого може дати іміджу нашого міста ця передача? Не секрет, що зараз триває боротьба між містами: за туриста, за інвестора, ще за когось. І моя думка така, що такому місту, як наше, програми, подібні до обговорюваної, не покращують імідж. Ні з позиції туристичної привабливості, ні з якихось інших. Тим більше ця передача сама по собі пуста. Бо нема ресторатора чи шеф-повара, якого можна назвати експертом, і який би не лише критикував, але й давав поради”, - пояснив Роберт Левицький.

Саме тому, за словами Р.Левицького, підприємці готові ініціювати заборону візитерів «Ревізора» в закарпатські заклади на рівні місцевих органів влади.

“Є відгуки, є телефонне спілкування. Наскільки я знаю ресторатори Закарпаття і, зокрема, Ужгорода, готуються подати на розгляд міськради прохання про заборону програми “Ревізор” хоча б в Ужгороді. І я їх підтримаю”, - запевнив бізнесмен.

Гість (не перевірено)

Если бы продавали нормальную еду в ресторанах, а не херню, тогда никаких стресов бы не было, я хочу платить только за качественные услуги, ну или если они не качественные - то и платить в таких случаях нужно порванной гривной

пт, 29/04/2016 - 18:33 Постійне посилання
Гість (не перевірено)

У відповідь до від Гість (не перевірено)

абсолютно згідна! в нашому місці Ужгород майже більша половина офіціантів не ввічлива, а продукти не пригодні для споживання.
стрессова ситувція для робітників??? а коли люди після вашого закладу з отруєннями по інфекційкам і лікарням бігають це для них не стресс????
заклад фанфан в друге не отримав ревізора відзнаку із за повної антисинетарії!!!! і шо тепер на місці фанфана відкрилася фабрика другеттів після якої болів жахливо живіт і прийшлося купувати багато ліків!!!
нікому не рекомендую заклад "Фабрика Другеттів" !!!
дивіться за порядком в своїх закладах а розказуйте шо для когось з робітників це стрессова ситуація!!!

пт, 29/04/2016 - 22:22 Постійне посилання
Ужгородка (не перевірено)

Хочу відзначити позитивний вплив програми Ревізор на ресторанний бізнес України, та на людей, яким відкрили очі на те, як насправді нас годують. Програма показала недоліки у роботі ресторанного бізнесу, яким у нас займаються, здебільшого, випадкові люди, що вважають себе великими рестораторами. Відкрити ресторан не складно, а ось підтримувати достойний рівень, ой як не просто. А коли антисанітарію і падіння рівню покажуть на всю Україну, тоді відразу крики, що програму треба заборонити на державному рівні... А посилити контроль за закладами громад.харчування? А повернути санепідемстанції? Слабо?

сб, 30/04/2016 - 16:48 Постійне посилання
Гість (не перевірено)

Я не согласна с Левицким.Вложил деньги-отвечай за што взялся.Собери людей которые любят свою работу.Дай им достойное вознаграждение.И все будет ок.Это же элементарно.Не можеш,
НЕ БЕРИСЬ.

нд, 01/05/2016 - 14:22 Постійне посилання
Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.