Новини

У ресторані «Фанфан» триває дегустація молодого вина «Божоле 2011»

У ресторані французької кухні «Фанфан», що в центрі Ужгороді на вулиці Корзо, упродовж цього тижня триває дегустація молодого вина урожаю 2011 року.

Так «Фанфан» підтримує добру традицію — дарувати своїм гостям неповторне свято осені та одного з її найсмачніших шедеврів — першого вина. До слова, торік «Закарпатське божоле» у «Фанфані» відвідали близько 3 тисяч гостей, а головним призом «Французької осені в Ужгороді», співорганізатором якої був саме «Фанфан», стала поїздка до Парижу.

Цього року тут можна відчути аромат і приємний смак білого, рожевого і червоного божоле. За інформацією закарпатських виноробів, цьогорічний урожай дозволить готувати відмінне вино, а перші відкриті бочки це повністю підтверджують. «Фанфан» поряд із найкращими сортами французького вина у цьому сезоні пропонує божоле від місцевих виноробів — із винних підвалів ужгородських Доманинців. Цей же напій вже дегустують не лише в Ужгороді, а й у найкращих ресторанах Києва, Донецька та інших українських міст.

Як повідомили у «Фанфані», після свята Божоле-2011 тут готуватимуться до наступної події — відзначення дня народження закладу, що відбудеться на початку грудня. Усіх задумів поки не розкривають, але ресторан вже готує своїм шанувальникам приємні сюрпризи до цієї дати.

 

Як повідмоляв Zaholovok.com.ua, на вихідних в Ужгороді відбувся фестиваль "Закарпатське божоле 2011". У розділі "Фоторепортаж" можна переглянути світлини із фестивалю: Частина 1, Частина 2, Частина 3.

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.