Новини

У Карпатах відроджують традиції виробництва якісного алкоголю

У Карпатах відроджують традиції виробництва алкоголю — відтепер регіон має свій бренд Goral (у перекладі «гуцул») та високоякісну горілку «FOREL». Вона виробляється у Словаччині і вже потрапила на ринок України.

«Ми створили Forel' Vodka для Вас, істинних гурманів, у лоні Карпатських синіх гір, де риба форель є частиною фауни швидкоплинних місцевих річок понад тисячу років. Подібна горілка могла бути створена тільки тут – де незбагненної загадковості сонце, повітря, вода і земля, вікові традиції виготовлення міцного напою у поєднанні з ультрасучасними технологіями 21 століття та копіткою роботою з контролю якості всіх інгредієнтів технологічного процесу, від самого початку і до моменту її розливу – усе це сприяє народженню м’якого, вишуканого та неповторного смаку Forel' Vodka», - йдеться на офіційному сайті напою.

З появою горілки «Forel» на Закарпатті збагатять і гастрономічний туризм, що включає дегустацію місцевих алкогольних напоїв карпатського регіону.

«Forel» — перша гірська горілка. Її легко впізнати за вишуканим дизайном пляшки (із вирізьбленим зображенням гір).

Спирт, виготовлений із відбірної сировини найвищої якості за технологією семиразової дистиляції, змішується з кришталево чистою питною водою карпатського джерела. Крім того, проходить семиразову фільтрацію крізь дерев’яне вугілля та природній камінь. Так «Forel» стає справжнім еталоном якості.

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.