У Карпатах відроджують традиції виробництва алкоголю — відтепер регіон має свій бренд Goral (у перекладі «гуцул») та високоякісну горілку «FOREL». Вона виробляється у Словаччині і вже потрапила на ринок України.
«Ми створили Forel' Vodka для Вас, істинних гурманів, у лоні Карпатських синіх гір, де риба форель є частиною фауни швидкоплинних місцевих річок понад тисячу років. Подібна горілка могла бути створена тільки тут – де незбагненної загадковості сонце, повітря, вода і земля, вікові традиції виготовлення міцного напою у поєднанні з ультрасучасними технологіями 21 століття та копіткою роботою з контролю якості всіх інгредієнтів технологічного процесу, від самого початку і до моменту її розливу – усе це сприяє народженню м’якого, вишуканого та неповторного смаку Forel' Vodka», - йдеться на офіційному сайті напою.
З появою горілки «Forel» на Закарпатті збагатять і гастрономічний туризм, що включає дегустацію місцевих алкогольних напоїв карпатського регіону.
«Forel» — перша гірська горілка. Її легко впізнати за вишуканим дизайном пляшки (із вирізьбленим зображенням гір).
Спирт, виготовлений із відбірної сировини найвищої якості за технологією семиразової дистиляції, змішується з кришталево чистою питною водою карпатського джерела. Крім того, проходить семиразову фільтрацію крізь дерев’яне вугілля та природній камінь. Так «Forel» стає справжнім еталоном якості.
Наступна Shtyka за нею Korop
Наступна Shtyka за нею Korop